Hozzávalók:
50 dkg sertéscomb (szeletelt)
olívaolaj
szárított kakukkfű
só, bors
A salátához:
1 nagy pohár natúr joghurt
1 nagyobb kígyóuborka
só, bors, fokhagyma
A húst megmosom, ujjnyi vastag csíkokra vágom (kis falatokra, nem túl hosszúakra), sózom, borsozom, kakukkfűvel fűszerezem. Olívaolajjal megöntözöm és 1-2 órát a hűtőben pihentetem. Az uborkát megmosom, héjától megfosztom, savanyú végét levágom, majd almareszelőn szálkákra reszelem. Lesózom, picit állni hagyom, hogy levet engedjen. Kicsivel később a levét leöntöm, a joghurtot a fűszerekkel egy tálban összekeverem, az uborkát beledobom és elkutyulom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése