2007-04-11

Technikai gebasz a kommentek terén...

Olyan bajban vagyok! Egyszerűen nem tudom, hogy itt a blogspot-on be lehet-e állítani és ha igen, akkor hol azt, hogy a kommentek oldalt külön fel legyenek sorolva. Azért lenne ez hasznos, mert ha régebbi bejegyzésre reagáltok, akkor mivel nem nézem minden nap végig az összes bejegyzésemet újra, így nem rögtön veszem észre az új hozzászólást, pedig nagyon szívesen olvasom a soraitokat.
Korábban pont ezért volt moderált a kommentelés, mert akkor így láttam, hogy új komment érkezett (ti. bekerült a moderálandók közé automatice, ott összegyűltek, mielőtt még az oldalra kikerültek volna).
Ha valakinek van ötlete szívesen veszem, sőt várom!!
Ha nem sikerült dűlőre jutnom, lehet, hogy visszaállítom a moderálást, de nem amiatt, hogy tényleg moderáljak bárkit is, egyszerűen csak technikai okokból. Kérlek Titeket, hogy ez esetben se fogjátok vissza magatokat a hozzászólások terén! :))

6 megjegyzés:

Rossamela írta...

Amit kérdezel - utolsó kommentek megjelenítése az oldalon hogyan lehetséges-, arra nem tudom a választ, de nem kapsz e-mailt, mikor valaki kommentet hagy egy-egy posztodra? Ezt is be lehet állítani, és így biztosan nem maradsz le a kommentekről.

macs írta...

Ó, nagyon szépen köszönöm!! Milyen jó ötlet! Erre nem is figyeltem fel! Már be is állítottam! Jöhetnek a kommentek! :D

Rossamela írta...

Igazán nincs mit.

De aki tudja, hogyan lehet megjeleníteni az utolsó kommenteket a főoldalon, ne fogja vissza magát, én is szeretném tudni!
Még nem néztem utána, könnyítsétek meg a dolgomat, tapasztalt blogspotosok!
És Kismacs, ha megvan a megoldás, tudatnád velem? Akár e-mailben, akár egy kommenttel nálam, bár igyekszem jönni még, de ki tudja, hátha kimegy a fejemből...
Köszönöm!

macs írta...

Persze, szólok, ha megtudtam valamit!

Névtelen írta...

Az email-értesítő is megoldás, de ha feliratkozol a saját komment-rss-edre, az ugyanúgy működik.

Meg kellene nézni néhány külföldi blogspotos blogot, hogy egyáltalán van-e ilyen lehetőség, és nekik még mindig írhatsz, ha nem találod a beállításokban.

macs írta...

Köszi az öteletet, így teszek!!!