2007-04-02

Tavaszi majonézes vitaminsaláta

Ez a saláta a kedvenceim közé tartozik, ezért - noha alakbarát okokból mostanság biztos nem készítem el - de közkincsé kell tennem! :)
Hozzávalók:
50 dkg újburgonya
25 dkg párizsi (nem szelet)
1 csomó piros retek
20 dkg zöldborsó (ha van, zsenge)
3-4 ek. majonéz
3-4 ek. tejföl
1 ek. mustár
só, bors
Elkészítés:
A burgonyát kefével memossuk, enyhén sós vízben puhára főzzük. Hagyjuk kihűlni. A páriszit kicsit vastagabb, a retket pedig kisebb kockákra vágjuk. A zöldborsót megpároljuk. A majonézt, a tejfölt, a msutárt és a fűszereket alaposan összekeverjük, a hozzávalókat beleforgatjuk, jól kihűtjük.

Nincsenek megjegyzések: