2007-07-10

Sült csirkecombok cukkinivel, almával és fokhagymával

Ez amolyan lássuk mi van otthon étel, de nagyon finom!

Hozzávalók:

6 csirkecomb
1 nagyobb alma
6 gerezd fokhagyma
pár szelet cukkini
némi vaj
sültcsirke fűszersó

Elkészítés: A cukkinit meghámozzuk, felkarikázzuk és kissé lesózva állni hagyjuk. Közben a csirkecombokat megmossuk, és alaposan bedörzsöljük a fűszersóval. Az almát megpucoljuk, közepes darabokra vágjuk, a fokhagymát szintén megpucoljuk. Egy nagyobb sütőzacskóban a fenti hozzávalókat csinosan elrendezzük, a hézagokba pici vajdarabkákat dobálunk, zacskó száját szorosan lezárjuk. 200 °C-on, kb. 30 percig sütjük, ezt követően a zacskó tetejét levágjuk róla és időnként a saját szaftjával locsolgatva a tetejét szép pirosra, ropogósra sütjük.

Nincsenek megjegyzések: