tag:blogger.com,1999:blog-953982739143142293.post7707057947506256194..comments2023-10-30T12:46:46.272+01:00Comments on Macsfalatok: Extra csokoládés kekszUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-953982739143142293.post-13320420163881420742007-03-09T14:47:00.000+01:002007-03-09T14:47:00.000+01:00Köszönöm a tippet! Jó ezeket tudni, legközelebb sz...Köszönöm a tippet! Jó ezeket tudni, legközelebb szem előtt tartom. Felmerül az emberben ilyenkor a kérdés: kik fordítják a szakácskönyveket? :( De még ez is hagyján... Miért nem lektorálja olyan legalább, aki konyít is a konyhaművészethez? :)macshttps://www.blogger.com/profile/08440682718248837160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-953982739143142293.post-19012728166585381582007-03-09T14:30:00.000+01:002007-03-09T14:30:00.000+01:00kicsi vú megelőzött: végig külön van a self-r(a)is...kicsi vú megelőzött: végig külön van a self-r(a)ising flour (sütőporos liszt) meg a sima, tuti valami konyhai analfabéta ferdítette, pedig az egyik legjobb könyv - és ez a másik kókuszos, amit nagyon bírok belőle (az egyik a chilii-féle versenymű).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-953982739143142293.post-30747690614699429582007-03-09T09:47:00.000+01:002007-03-09T09:47:00.000+01:00Hú, köszi az infót, akkor ezt szem előtt tartom. A...Hú, köszi az infót, akkor ezt szem előtt tartom. Az ízét nem befolyásolta egyáltalán, de talán emiatt terült el, mint az Alföld... :Dmacshttps://www.blogger.com/profile/08440682718248837160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-953982739143142293.post-87173149164436792862007-03-09T08:50:00.000+01:002007-03-09T08:50:00.000+01:00Én is pont most tettem szert az Ízvarázsra! :)A sz...Én is pont most tettem szert az Ízvarázsra! :)A szárított élesztő eben a könyvben végig fordítási hiba, a sütőport érti alatta. De ezek szerint az ízét nem befolyásolta... Guszták egyébként nagyon!Anonymousnoreply@blogger.com